Tedd rendbe az ünnepek alatt a LinkedIn profilodat!

Tedd rendbe az ünnepek alatt a LinkedIn profilodat!

A LinkedInről már tuti hallhattál. Ha múltkor arról írtam, hogy hogyan csekkolhatnak le a Facebook oldaladon keresztül, akkor a LinkedIn fiókodra ez hatványozottan igaz. Annyi kitétellel, hogy ha ezt jól csinálod egy élő önéletrajzod lehet, bárki számára elérhető módon.

linkedin-sales-navigator-403816.jpg

(Forrás: LinkedIn Sales Navigator on Unsplash)

...és ez nem csak nemzetközi viszonylatban igaz. Ha munkatársat keresünk, vagy, ha szeretnénk jobban eladni magunkat akkor egy mutatós LinkedIn felület elengedhetetlen számunkra.

Apró technikai megoldásokkal pedig eredményesen turbózhatod fel a lehetőségeidet - írja az Y2Y Blog

1. Tartsd frissen!

Ha nem is változtatsz fél évente munkahelyet, de valamit mindig tudsz csiszolni rajta. Ha éppen mégsem, akkor összegezheted az eddig történteket és szakmai sikereket is felvihetsz az adatlapodra. Ha ezt folyamatosan megteszed segít Rád találni azoknak, akik keresnek.

2. Ne hantázz!

Semmiféleképpen ne nagyítsd fel az érdemeidet!
Csak releváns, igaz információk hozzák meg a Hozzád illeszkedő munkaköröket. 

3. Ne felejtsd ott magad!

Legyen a valósághoz illeszkedő - a munkakörödön túl - a munkahelyed is! Ez etikai szempontból is fontos, mert nem is számíthatsz jó megítélésre addig, amíg profilod nem követi a valóságot. Manapság egész könnyű utánanézni bárminek.

+1 Legyen egy jó profilképed!

Egy korrekt, nem túltolt, igazi magabiztosságot, de nem harsányságot sugalló képet érdemes bevetned. Legyen konszolidált, de mégis megnyerő.

Ha ez így elsőre nem lenne tiszta, akkor itt egy Forbes cikk arról, hogy mi legyen a profilodban. 
Ha kérdésed lenne keress meg minket bátran!

blog@42netmedia.com

Forrás: Y2Y Blog