Hírek ....-hez

Hírek ....-hez

Nem hiába nincs most recept. A miértekről a kép után találsz infót.

emily-morter-188019.jpg

(Forrás: Emily Morter on Unsplash)

    • Szavazást indítottunk a 42NET Facebook oldalán, hogy mostantól milyen ízvilágban kalandozzunk, ha hetente kapsz egy nagyobb hírcsokrot? Inkább tartalmas ételek, vagy édességek legyenek?
      Ha sikerül megszavazni, akkor így együtt megyünk tovább a rádió és a gasztronómia ösvényein!

  • A londoni székhelyű Global hálózat - amihez többek között a Capital FM, a Calassic FM, vagy az X FM is tartozik - kiadott egy appot, amiben a saját adóin túl, egy csomó tematikus "playlist" is elérhető. Van olyan, amivel a 60-as évek zenéit gyűjtik össze, olyan, amivel a 2000-es évek Heart Radio-ra optimalizált dalait, vagy éppen relaxációs zenét a Smooth-ra brandingelve. A szolgáltatás engedi, hogy dalokat ugorjunk át, ha nem tetszik valami. Ráadásul offline is eltölthetünk magunknak műsorokat, hogy végül Bázakerettyén meghallgassuk, ha nincs internet. Android verzióról egyelőre nincs hír.
  • A Soundcloud összeomlását mutatja a Titanic menekülési tervéhez hasonlító megmozdulások újabb példája. A CFO, azaz a pénzügyi vezető is elhagyta a céget méghozzá a rádiós és on-demand tartalmakat is felvonultató TuneIn kedvéért.
  • A cincinnati-i STAR 93.3 nyerte a versenyt. A keresztény rádió november 1-től már játssza a karácsonyi dalokat. Az ünnepeket megelőző kampányokkal, időszakkal mi is kiemelten szeretnénk foglalkozni ebben az évben. Már van, és lesz is cikk erről itt a 42NETBlogon.  
  • Ma 50 éves a BBC helyi rádiós szolgáltatása!!!
  • Újra műsort készít az az orosz kollegina, akit még október 23-án késelt meg egy erősen zavart férfi a rádió épületében. Tatyana Felgengauer elmondta: "Lassan gyógyulok lépésről-lépésre. Türelmet kell mutatnom, mert hosszú rehabilitációs időszak áll előttem."
  • Kirúgtak egy los angeles-i műsorvezetőt, mert egy kongeresszusi képviselőnőt nevezett 'whore'-nak. Nem fordítanám! 
  • A Megadeth tagja Dave Mustaine saját műsort kapott a GIMME RADIO-ban.Metál!!!
  • Dave Hughes hősöm! A népszerű ausztrál rádiós személyiség saját maga kért egy kb 40%-os fizetés csökkentést, minekután rájött, hogy kb. ennyivel keress többet, mint a műsorban vele együtt dolgozó kolleginája. Respect!