4 ok, amiért megéri szülinapi bulit szervezni a rádiódnak

4 ok, amiért megéri szülinapi bulit szervezni a rádiódnak

Nem az ünnepeltetés miatt.
szulinapheader.jpg

Őszintének kell lennem ezzel a bejegyzéssel kapcsolatosan is. Nyilvánvalóan rádiós jólétem testmeleg, szegedi teknőspáncéljának, a Rádió88-nak a születésnapja kapcsán született ez cikk.
Ők ebben az évben is egy különleges eseményt kanyarítottak maguk köré, amelynek részleteiről a RADIOSITE oldalon olvashattok, de legyen annyi elég, hogy szélesre tárták a rádió ajtaját és házibuli gyanánt saját magukhoz szerveztek egy napot. Pörkölttel, ingyen hot-doggal, stúdió túrával, ilyesmivel.

Ez a kép ma készült a rádió előtti kis utcában, amit lezártak erre a napra:

Forrás: Nagy Ági Facebook oldala

Na, de miért érdemes szervezni egy ilyen, vagy ettől merőben eltérő, akár stadionos nagy bulit?
Itt vannak az okok:

Alkalom a találkozásra

Elsősorban a hallgatókkal. Arcot adsz a rádiódnak és a főszereplőinek, amit nagyon könnyen felidézhetnek a hétköznapokban. Így közelebb kerülhetünk hozzájuk, pláne, ha ez egy érdekes élménnyel párosul.

Feltöltődés a stábnak

A hallgatóktól kapott közvetlen visszajelzés és szeretet teljesen feltölti a stábtagokat, miközben egy-egy ilyen buli kapcsán egyfajta csapatépítés is végbemegy a feladatok, vagy a napot követő és övező buli közben.

Gesztus lehet az ügyfeleknek

Meghívhatod a legjobb partnereidet. Akár külön VIP helyet is bizosíthatsz nekik, vagy egybevonhatod egy partnertalálkozóval, amelyről korábban írtunk már ezen a blogon. 

Élő lesz tőle a rádiód

Egy ilyen esemény nem csak a helyszínen, de adásban is rendkívül jól jön le, mert olyan pozitív töltetett és ezzel együtt egy-egy megszólaló hallgatótól hallatlan emberi fűszerezést kap, amelyet csak nehezen tudnál kihozni bármely más napon.
Olyan élő varázsa lesz a műsor készítésnek, mint semmilyen másik kitelepülésen sem.

Nálatok szokott lenni szülinapi party?
Hol volt az utolsó?