Számold ki egy alkalmazással, hogy mekkora befolyással bírsz a közösségi médiában

Számold ki egy alkalmazással, hogy mekkora befolyással bírsz a közösségi médiában

Május 1. miatt kiböjtöltünk 14 napot, de most újra itt van a kedvelt és szeretett közösségi média válogatásunk, amelyből értesülhetsz a legfontosabb változásokról, iparági wow cuccokról.
Csapjunk bele!

socialmediahircsokor2.png

  • Nem olyan régen tartották a Facebook fejlesztői konferenciáját, ahol több fejlesztés mellett bemutatták az új jövőbeli, sokkal személyreszabottabb News Feedet. A nagyon perszonális mutató azt jelenti, hogy úgy állítják be az algoritmust, hogy az segítse azokat a történeteket láttatni, amelyek közelebb hozzák az embereket egymáshoz, amelyek segíthetik a valóban fontos pillanatokat meggmutatni és amelyek segítik a beszélgetést ezen témák mentén. Szóval még nehezebb és macerásabb lesz oldalt üzemeltetni. Ideje valóban átgondolni, hogy mennyi időt szánsz a Facebook rajongói oldaladra és tényleg a vicces képek jelentik-e a megoldást. - Social Media Today.
  • Ugyanezzen a konferencián jelentették be, hogy tovább nőt az érdeklődés a Facebook Csoportok funkciója iránt - amely nem mellékesen egy külön tabot kap majd a fő applikációban. Jelenleg 1,4 milliárd ember használja a Groups funkciót havonta. - Social Media Today
  • Emellett, ha már Facebook Groups. A platform bejelentett egy újítást. A csoporttal rendelkezők tesztelhetik a Watch Party funkciót, amely tulajdonképpen az admin joga, akképpen, hogy elindíthat egy videó fűzért, amelynek megnézésébe a csoporttagok becsatlakozhatnak, hozzászólhatnak, ajánlhatnak következő megnézendő videót. Tehát egy kvázi közös tévézés ez, csak nem egy offline térbe szerveződve.  - The Verge.

  • Hiába a nagy év elejei fogadkozás. Friss felmérések szerint nem oldotta meg a Facebook News Feed Forradalma a Fake News problémát. - Mashable.
  • Vészesen közeleg a GDPR határideje. A Be Social összeszedte a legalapvetőbb gondolatokat ezzel kapcsolatosan. Az elkövetkezendő időszakban mi is belevetjük magunkat az eseményekbe és a hazai rádiózásra szabottan próbálunk majd segíteni. Addig azonban neked is meg kell tenned néhány lépést.
    Először olvasd el ezt a cikket!
  • Itt egy új applikáció a Skorr, amely arra hivatott, hogy telefonodra letöltve a mesterséges intelligencia segítségével kiszámolja mekkora befolyással rendelkezel, vagy a rádiónk márkája mekkora befolyással rendelkezik a közösségi médiás térben. ITT az oldal a Skorrhoz. Május 7-től elérhető. - Digital Trends
  • Itt összeszedtek öt tippet, amely abban segít, hogy jobb legyen az Instagramos jelenléted 2018-ban. Magyar nyelvű a cikk. - RG Studió
  • Elkészült a Magyar Instagram Körkép a Crane ügynékség jóvoltából. A hazai képet bemutató prezentációból kiderül, hogy bazi sokan vannak 25 és 44 év között a platformon és nagyon sokan érdeklődnek a vidék iránt. További érdekességek és toplisták elérhetőek ITT is és ITT is. 

Jövő héten ismét Social Media Hírcsokor.
Addig, ha érdekel Titeket valami a témában keressetek minket a 42NET Rokonok csoportban.