Ezeket dalokat hallgathatod hamarosan a rádióban?

Ezeket dalokat hallgathatod hamarosan a rádióban?

Ismét jelentkezik rovatunk, ahol nem jósolni szeretnénk, sokkal inkább segíteni, hogyha a jövőben feltűnnek ezek a dalok a rádiód playlistjében, már tudj róluk néhény dolgot.

ajanljuk.jpg

A rovat múlt héten indult Juhász Bálint közreműködésével, akinek hasonló tematikájú és ezen bejegyzések alapját szolgáltató podcastjei elérhetőek és hallgathatóak. Az ő ajánlóját olvashatjátok itt kis módosításokkal.
Nézzük milyen darabok jutottak nekünk ezúttal, milyen dalokat hallgathatunk hamarosan a rádióban?

Post Malone - Better Now

Post Malone-t tavaly a Rockstarral ismerhettük meg, most kiadta első teljes albumát. A feltehetően újabb rádiósiker egy korábbi kapcsolatáról szól, amelyben bár kimondták a tényt, hogy vége - de ettől függetlenül még mindig éreznek egymás iránt valamit. Ezt titkolják is, meg nem is, főleg mivel a fiú ebben a dalban osztja ki volt kedvesét. Egyébként Post Malone teljes új albumáról a kritikusok egyöntetűen csak pozitív dolgokat írnak.Post Malone apukája egyébként DJ volt és a Dallas Cowboys egyik managere. 

Anne-Marie - Can I Get Your Number

Anne-Marie-nak a szóló karrierje beindulása után most alkotási szelek duzzasztják a vitorláját. Megjelent új albuma, amiről legutóbb megismerhettük a 2002-t. A most megismerhető dal arról a helyzetről szól, amit mindannyian jól ismerünk: amikor nem tudjuk eldönteni, hogy elmerjük-e hívni a másik felet egy következő randira, találkozóra. Biztosan azt érezzük amit érzünk? Vagy csak fellángolás? A másik mit érezhet? Ezeket feszegeti Anne-Marie új zenéjében.

Jason Mraz - Have It All

Jason Mraz úgy tért vissza, ahogy megismertük: egy abszolút énekelhető dallal. A dalszerző-énekes az elmúlt éveket Mianmarban töltötte a buddhizmus egyik bölcsőjében. Önmaga egy meditációs dalnak titutlálta ezt a felvételt - arról énekel 3 és fél percben, hogy miképpen lehet kimaxolni az életet. 

Poo Bear, Zara Larsson - Either

Poo Bear 39 éves dalszerző Justin Bieber zenéinek fő szerzője. Korábban Usher, Yelawolf, Sam Smith és Skrillex is kapott tőle alapot, de ezúttal ő állt előre a fénybe: Poo Bear bemutatja néven jelentetett meg egy lemeznyi anyagot, olyan sztárokat közös produkcióra bírva, mint Jennifer Lopez, Juanes, J Balvin, vagy Zara Larsson. 

Lost Frequencies, James Blunt - Melody

James Blunt az utóbbi időben rákapott a tánczenei producerekkel közös munkákra. Lost Frequencies pedig eddig sem szégyellősködött, ha fel kellett kérni egy jó énekest egy közös munkára. Egyébként a klip majdnem életrajzi ihletésű, főleg Felix De Laet, azaz Lost Frequencies oldaláról, mivel tényleg úgy nőtt fel, hogy ő és testévei állandóan zongoráztak.

Az Ajánlom teljes részét, sok információval és más zenékkel itt hallgathatod meg:

Ha pedig van egy jó tipped akkor szívesen várjuk itt kommentben, vagy a 42NET Rokonok csoportban.
Köszönjük!