A BBC Radio 1 reggeli műsorának 7 legjobb pillanata

A BBC Radio 1 reggeli műsorának 7 legjobb pillanata

Ezt a listát a BBC saját portálján állította össze, mi pedig azért mutatjuk meg Neked, mert rengeteg nagyszabású és apróbb ötletet el lehet csenni belőle.

a_legjobb_pillanatok.jpg

(Forrás: BBC)

A lista természetesen a regnáló reggeli reménység Nick Grimshaw érájához tartozik. Ő az, akit kifejezetten az Y-, és Z-generáció elérésére "fejlesztenek" és hozzá magát a műsort is.

1. Szívvel-lélekkel készített műsor

Ebben a műsorelemben sztárokat ültetnek/fektetnek egy kórházi ágyra, miközben egy szívmonitort kötnek rájuk. Aztán kényelmetlenebbnél kényelmetlenebb kérdéseket tesznek fel nekik, és ugyanilyen gázos szituációkba hozzák őket. Az egész megvalósítás természetesen tökéletesen videóra szabták, mutatja ezt a díszlet, a megvalósítás és úgy általában a hangulat is. 
Itt például Margot Robbie Heart Rate Monitorját lehet megnézni:

2. A jó öreg lánykérős trükk

A legmenőbb dolog, ha az ember műsorában történik egy lánykérés. Grimmy meglépte ezt, méghozzá Channing Tatum - ejtsd: Csening Tétum - segédletével.
Sajnos, vagy nem sajnos videóban megint nagyobbat üt a megvalósítás, de adásban sem lehetett rossz.

3. Átverős hívás - csavarral

A magyar reggeli rádiózás halálcsillaga az átverős telefonhívás lehetőleg szülinappal, vagy névnappal párosítva. :)
Ha nem is ünnep kapcsán, de Niall Horan - ejtsd: Nájel Horen - a One Direction - ejstd: Van Dájreksön - egykori tagja hívta fel az egyik immitátorát, hogy felbérelje egy tribute showra. 

4. A megspékelt hírek

Craig David a stúdióban járt, és ha már ott volt, akkor az egyik leghíresebb dalába foglalta, hogy milyen időjárás várható az elkövetkezendő napokban. Ja, és a videó végén a Bastille frontembere híreket mond.

5. Találd ki a saját dalszöveged!

Szintén egy visszatérő rovat, ahol híres énekesek, de akár DJ-k korábbi slágereiből - természetesen a sajátjukból - játszanak be részleteket, aztán megszakítják azokat, hogy ott a stúdióban folytassa az előadó a dalszöveget. Van azonban olyan, aki nem nagyon tudja a saját szövegét. Demi Lovato csak egyszer torpant meg. 
Tökéletes!
Csupaszon, videó nélkül is ütős játék a rádióban.

6. Az átköltött dal

Ezek szerint Lorde szereti a krémes tojást, vagy mit. Ezt tudták róla a reggeli műsornál, így, amikor legközelebb náluk járt az egyik legnagyobb dalából készítettek egy átiratott, amiben ezt az édességet dicsőíti.
Elég felszabadultra sikeredett!

7. John Boyega és a karácsony

Egy olyan pillanat ez, amit videó nélkül megint elképzelhetetlen jól kezelni. Pedig az alapöltet elég király: előásták a 70-es évek végéről a HIVATALOS Star Wars karácsonyi albumot és részleteket játszottak be a színésznek.

A teljes listát meg lehet tekinteni ITT

Ha a rádiótok reggeli műsorából van valami ütős reggeli pillanat, akkor küldjétek el nekünk és szívesen készítünk egy magyar listát is.

Köszönjük!

blog@42netmedia.com