8 rádió, akik beleálltak a Valentin Napba

8 rádió, akik beleálltak a Valentin Napba

Bálint-nap! 
Ez azt jelenti, hogy megmozdul a férfi társadalom, két napig eltűnnek a rózsák a kínálatból, és felbolydulnak az éttermek. Nem mellékesen aktivizálódnak a rádiós brandek is, és elindítanak sok-sok promóciót a szerelmesek napjával kapcsolatosan. Átnéztük az összes hazai rádió Facebook oldalát és nyomát kerestük annak, hogy készülnek Valentin-napra.
Az országban mindössze nyolc ilyen állomást találtunk.
Most ezeket gyűjtöttük egybe ebben a bejegyzésben!

8_valentin_napiradios_promo.jpg

Azt most hagyjuk is, hogy van-e értelme ennek a napnak, vagy sem? Sokan mozdulnak rá, és egy ötletes kampánnyal nem is kell feltétlenül a sablonosság 4-es főutat csipkéző kátyúk egyikébe esnünk. 
A listánk egy lista, nem sorrend, és nem értékítélet.
Teljesen véletlenek a helyezések!!!

Tamási Rádió

A Tamási Rádió elég komolyan nyomja a kampányát. A méretük ellenére hatalmas lelkesedést és erőket felvonultató rádió példa lehet bármelyik állomás számára, akik kihagytak egy ilyen ziccert.
Legyen az az állatok világnapja, vagy a szerelmesek napja, ez jó lehetőség kapcsolatba lépni a közösségünkkel és a Tamási Rádió ezt megtette.
Ráadásul egy fokkal szabályosabban, mintha csak like-kal szavaztatnának, mert ugyan továbbra is szabálytalan a Facebook részéről minden olyan játék, ahol az alapfunkciókat használod eszközként, de így legalább van esély, hogy nőhet az engagement.

Sunshine FM

A Sunshine csavart egyet a képszavazós történeten - sajnos nem sokat, csak kb. annyit, mint a szőnyeg rojtján szokás :) - de legalább összeraktak egy nagyon pattent pormóciót rá. A játék ugyan szabálytalan, de mentségükre legyen mondva, hogy nem egyedüliként csináltak ilyet. 
A Sunshine még azzal is kegészíti a történetet, hogy Bálint-napon egy-egy dedikált, kiemelt szerelmes dallal adja meg a hangulatot a játék befejezéséhez.

Rádió Dabas

Hihetetlen népszerű a játék. 167 pár jelentkezett eddig, ahol a fődíj egy különleges, gyertyafényes vacsora, wellnessel egybekötötve. A szokásos like-oltatós játék - ugye, ez is szabálytalan - de valamiért úgy elkapták a fonalat, hogy óriási érdeklődés van irányába.
Well done!

Forrás Rádió

Amikor arról beszéltem, hogy egy jó ötlettel nagyot dobhatsz, akkor erről beszéltem.
A tatabányaiak azokat a képeket várják, amelyen a lehető legelőnytelenebbül mutatkoznak szerelmespárok. És a fődíj egy fotózás egy bármely megyei helyszínen.
Isteni! Brilliáns!
Az számomra nem derült ki, hogy a még futó játékban hogyan választják ki a legjobbat, de ez csak az én heveny keresésemnek lehet az eredménye.

Méz Rádió

A veszprémiek egy SMS alapú játékot futattak előzetesen, majd a három napi nyertes párt behívják február 14-én, és élő adásban döntik el, hogy ki nyerje a vacsorát és az ékszert. 
Nem közösségi média kampány, de ötletes.

Rádió 88

A 88 kicsit máshogy került be ebbe a listába. Ők saját médiafelületüket erősítve a honlapjukon tették meg felhívásukat. Ennek eredményeképpen egy napon keresztül február 14-én folyik a versengés a cikkben jelzett nyereményekért.
Szép nagy csokorral gyűjtöttek, megint nem aprózták el, ahogy szokták.

Sláger FM

Budapest vezető rádiója szintén SMS játékkal operál február 14-ig. A kb. két napot felölelő játékban óránként ajándékoznak meg nyerteseket leginkább élménnyel.

Rádió Szentendre

(Kis)Közösségi rádió mivolta ellenére a szentendreiek mindig kitalálnak valamit. A játék már előzetesen lezajlott és pont ma reggel hívták a nyerteseket, de dícséretes, hogy milyen nagy mennyiségű ajándékot szedtek össze erre az alkalomra. Szép volt!

Kihagytunk valakiket?
Küldd el nekünk!

blog@42netmedia.com