TOP 5+3 oldal audiofileknek

TOP 5+3 oldal audiofileknek

Audifilnek lenni egy olyan őrület, ami a világ minden pénzét képes felemészteni. Itt most nem a vájtfülről beszélünk, hanem a zene és a zene minőségének olyan extrém szeretetéről, amikor százezreket, milliókat költ el valaki lemezekre, hifi rendszerekre, fejhallgatókra.
Ha nincs is pénzünk az ilyesmire azért legeltethetjük a fülünket egy-egy ilyen, a témával foglalkozó oldalon.
Erről szól a mai válogatásunk.

top_5_3_oldal_audiofileknek.jpg

1. Stereophile

A legklasszikusabb hangimádó oldal. Létezik print kiadás is, de az online változatban is bemutatnak, tesztelnek olyan csodákat, amelyektől leesik az állad.

audiophile1.jpg

(Forrás:stereophile.com)

2. the abso!ute sound

Az oldal a felszereléseken túl az éra híreivel is foglalkozik, miközben egy ütős blogot vezet, sőt a vásárlói leírásokkal egyfajta népítélettel segítik a tájékozódókat.

audiophile2.jpg

(Forrás:theabsolutesound.com)

3. AudioStream

Az első inkább zenei ínyencségekkel foglalkozó oldal. Emellett olyan klasszikus, vagy old school hatású hangrendszerek is előkerülnek, ami után boldogan boxolsz bele a levegőbe: "Oh, ha egyszer..."!

audiophile3.jpg

(Forrás:audiostream.com)

4. AnalogPlanet

Főleg vinyl imádó audifilek gyűjtőoldala. Valószínűleg rokonoldal az előző két emlegetett platfrommal, de jól is van ez így, mert ugyanolyan minőségi a tartalom.
Rögtön ilyesmi képekkel fogadnak:

audiophile4.JPG

(Forrás:analogplanet.com)

5. Audio&Visual Online

A hazai érában az általam legjobban ismert oldal az Audio&Vision Online, akik a teszteken túl, tippekkel és beszámolókkal is bőven ellátják a hazai rajongókat, ráadásul még egy kis látvány is besettenkedik a látóterünkbe. 

audiophile5.jpg

(Forrás:av-online.hu)

Aztán ugyanide tartozik a sok plusz, ami még feljött a témával kapcsolatban. Az av-online.hu csapata például jócskán benne van a videók gyártásában is.

+1  A&V TV

 +2 InnerFidelity

A papa nagyon tudja. 

 +3 HiFi Headphones

Ők kattantak.
Ez nem kérdés!

Ha kihagytunk volna valakit a listából, akkor szívesen pótoljuk.
Ha Te is audifilnek tartod magad és szívesen írnál nekünk a hazai helyzetről, vagy nyitott lennél egy beszélgetésre kérünk jelentkezz!

blog@42netmedia.com