Top 5 karácsonyi ajándék ötlet rádiósoknak

Top 5 karácsonyi ajándék ötlet rádiósoknak

Véghajrá van, de még lehet írni a Jézuskának, hogy nagyon szeretnénk valami olyan ajándékot, ami a legnagyobb szenvedélyünkhöz köt.
Ebből a listából merj válogatni!

2012_2f12_2f28_2fef_2fnintendokid_ba5b3.jpg

(Forrás:Mashable)

1. Bögre

A karácsonyi ajándékok atombombája, olyan ultimate kedvenc, amivel könnyen húzhatsz egy átlagosan tökéletest. Ahol sok bögre van, ott elfér még egy, ahol egyáltalán nincs, ott egy új piacot nyithatsz a következő évekre. Rádiósoknak pedig ebből a válogatásból érdemes szemezgetni.

kariaji1.jpg(Forrás: Amazon Fashion EU)

2. Öreg rádió

Egy igazi rádiósnak nagy ajándék egy olyan emléktárgy, ami arra emlékeztetheti, hogy honnan kezdődött ez az egész. Egy darabka történelem.
Itt találsz néhányat, amit országhatáron belül még be tudsz szerezni.
- Ugyanilyen jó választás lehet az "öregnek tűnő, de modern rádió", amiből nem is olyan régen készítettünk egy listát. - 

kariaji_2.jpg

(Forrás: A nappalink. Ez a csoda a sajátom, mellette pedig a karácsonyfánk látható)

3. Egy külső mikrofon az iPhone-ra

Nekem most abszolút ez a top. Van persze Androidos verzió is, de ez a kis Blue dolog, tökéletes podcast indításához, diktafonnak, de még gitár felvételre is. 

4. Fülestartó 

Azt a magasságos mindenit! Ez aztán a stílusos ajándék. Kicsit persze olyan, mintha egy IKEA katalógusból ugrott volna le, de kit érdekel az ilyesmi, amikor ennyire menőn lehet fülest és telefont egyben kezelni. Hosszú shiftet vállalóknak kötelező darab a stúdióba! Ja, és csak 29 fontba kerül. 

 

kariaji_4.jpg

5. Menő poszter

Mit menő?Ultra menő!!! 
Ha egy-egy ilyet beszerez az ember, akkor rendeljen még két másikat is a szerkesztőségbe, mert ennél designosabb kis ajándékot talán csak bögre kategóriában tudok!

kariaji_5.jpg

+1 Bármi az Etsy-ről

A kézműves rádiós relikviák mennyországa. Aki itt nem talál valami apróságot, az szégyellje el magát és büntetésül hallgasson meg egy Drake dalt zenei alap nélkül. 
Én például egy ilyen kulcstartóra beneveznék.

kariaji_6.jpg

Te kaptál valami rádiósat a Jézuskától az elmúlt években?
Kértél valami merészet 2017-re?

Írd meg nekünk bátran!
Szívesen megmutatjuk a többieknek is!

Köszönjük szépen!