Hírek házi Kinder Pingui szelethez

Hírek házi Kinder Pingui szelethez

Van, amit házilag is el lehet készíteni. A rádiózásra ez nem feltétlenül igaz. Hírek a kép után.

kinderpingui.jpg

  • A MixCloud bejelentette, hogy leszerződött a Warner Music-kal. Korábban egy szabványos, internetes rádiókra vonatkozó jogcsomagot használtak, de a jövőben nagyobb rugalmasságot engednek a platformnak az árak és a használati modellek tekintetében. Ez pontosan mit jelent? Még nem tudni, de a Soundcloudnak sem jött be a nagynak lenni akarás. A Warner Music egyébként a világ harmadik legnagyobb lemezcége.
  • Néhány statisztika a podcast és a közösségi média kapcsolatáról - tegnap ugye pont arról volt szó, hogy a Facebookon csökken(het) az elérés. Na, ez a staisztika most pont arra mutat rá, hogy a közösségi médiával nem lehet brandet építeni, míg a podcasttel igen.
  • Egy nagyon menő történelmi podcast Lengyelországból, amiben többek között annak járnak utána, hogy tényleg bevetettek-e harci medvéket a II. Világháború idején, volt-e titkos Rolling Stones koncert a Vasfüggöny mögött és egyéb nyalánkságok. Minden, ami nekünk ismerős lehet a kultúr közeg kapcsán.
  • Korábban írtunk az Anchorról, többször is. Ugye ez az a platform, ahol rövid kis hangüzenetekkel csatlakozhatunk be egy beszélgetésbe, amit a rendszer egy nagy folyamban tálal. Most ezt egy osztható kis videóvá is lehet konvertálni. Fejlődnek.
  • A Google megszerezte a 60dB nevű appot, amelyet a korábbi Netflix-vezetők alapítottak. A tranzakció célja, hogy segítse a Google podcastes erőfeszítéseit.
  • Hacker támadás érte az Interfax orosz hírügynökséget.
  • Vita robbant ki a közmérdiáról. Csehországban.
  • És a végére egy igazán lelkesítő írás: Georgia Beasley egy hármas listába szedte, hogy mit kapott az austin-i Radio Showtól...főleg, mint Y generációs szakember.
    1. A rádió igenis fókuszál erre a korosztályra!
    2. A rádió kapcsolódik a közösségi médiához és technológiához
    3. A rádió egy olyan kultúrát teremt, ami számít