Hírek gyümölcsös húsgombóchoz

Hírek gyümölcsös húsgombóchoz

Rengeteg érdekesség történt a rádiózás világában. Ezeket gyűjtöttük össze és tálaltuk olyan ízlésesen, mint a képen ezt a receptet.

gyumolcsoshusgomboc.jpg

  • A Youtube lehet az új talk rádió. Még júniusban Zack Exley politikai elemző, a Shorenstein Center Média, Politika és Nyilvánosság Elemző Központ munkatársa elemzésében rámutatott ara, hogy a Black Pigeon Speak névre hallgató Youtube csatorna milyen maghatározó politikai tényezővé vált. Jelenleg körülbelül 215 000 követővel rendelkezik, és feltöltéseit több mint 25 millió alkalommal tekintették meg. 
  • A BBC, de egyben az Egyesült Királyság legjobban fizetett rádiós műsorvezetője is, majdnem félmillió hallgatót vesztett. Egészen pontosan 370 000 hallgatót veszített 2017 első és második negyedévében. Csak emlékeztetőül: 2,2 millió angol fontot keres egy hónapban.
  • Oroszországban van egy frekvencia, ahol a nap 24 órájában az elmúlt három és fél évtizedben, unalmas, monoton hangot lehet fogni. Pár másodpercenként azonban egy másodhangzás is csatlakozik hozzá, mint valami kísérteties hajó, amely a ködkürtjét nyomja. Egy héten egyszer vagy kétszer pedig egy férfi, vagy nő be fog olvasni néhány szót oroszul, például a "csónakot" vagy a "gazdálkodási szakembert". A különleges szellem rádió rejtélyéről a BBC írt, de bárki, bárhol a világon belehallgathat, a 4625 kHz frekvenciára hangolva.
  • A SoundCloud összeomlás felé vezető útjáról ír a Buzzfeed. Összefoglalva: A vezetői hibák és az erős verseny miatt jelentősen elmaradtak a fejlesztésben. Viszont érdekesség, hogy a történet első momentumát ott kell keresni, amikor 2014-ben egy Sir Bizzle nevű felhasználó feltöltött egy Justin Bieberére gyanúsan hasonlító dalt. Jó nagy hírig kerekedett belőle mire törölték a dalt. 
  • A női házigazdával futtatott podcasttel 13 százaléka jelenik meg az Egyesült Államok iTunes top 100 listájában.Ezért a legmenőbb női podcasterek gyűjtöttek össze néhány fontos tanácsot.
  • A média mélyrepülése összefügg a szakértői állomány nívójának süllyedésével -  ezt Hammer Ferenc médiaszakértő mondja a 168ora.hu-n.
  • Paul Hiller nagy forma. Kiköltözött egy kis angol faluba, ahol a helyiek hangja lett, mivel egy helyi kocsma egyik hátsó helyiségében létrehozta saját rádióját.