Hírcsokor méhecskés muffinhoz

Hírcsokor méhecskés muffinhoz

Annyira cukik, meg kell zabáljuk őket. Friss infók pedig a kép után, természetesen a rádiózásról.

mehecske.jpg

(Fotó:Kifli és levendula - blogger)

  • Ronan Keating a BoyZone menő énekese a Magic FM reggeli műsorához csatlakozott. Azt mondta, hogy a legnagyobb félelme az, hogy túlságosan repetitív lesz és nehezen egy majd  korán kelés. Viszont a BBC Radio 2 reggeli műsorvezetőjét, Chris Evanst tekinti az etalonnak.
  • Nem kellett sokat várni erre: A K-Pop betört a BBC Radio 1-ba! Adele Roberts állította feladat elé a BTS rajongókat. - Ez egy banda neve - Lejátszotta tőlük a DNA-t, majd a Twitteren kérte, hogy a #BTSBestNewPop hashtaget használják minél többször. Ha bekerül a hashtag a világtrendek közé, akkor lejátssza egy műsoron belül másodszor is a dalt. Naná, hogy bekerült, naná, hogy lejátszotta. 
  • Csodálatos, inspiráló olvasmány arról, hogy ez a hölgy hogyan vált podcasterré!Elmondja benne, hogy a szülés után nem találta a helyét, pedig egy menő delhi-i ügynökség tartalomfejlesztési vezetője volt. A podcastben találta meg örömét és gazdasági potenciálját.
  • Kifejlesztettek egy különleges rádió készüléket látássérült embereknek. A cikkben külön sorokat szentelnek annak, amiről mi is hajlamosak vagyunk elfeledkezni: nekik mi vagyunk néha az egyetlen kapocs a külvilággal. Becsüljük meg ezt!
  • Szomorú, de egy olyan soha nem alvó városban is megszűnt az éjszakai műsor, ahol eddig ennek intézménye volt. Mostantól zenék szólnak egymásután.  
  • A rádió felhasználhatóságáról már sokat írtunk mi is, de erre nem gondoltunk soha. Még júliusban egy nőt tartoztatott le a rendőrség, mert egy hordozható rádióval követett el erőszakot. Érdekes!
  • Aki szeret podcasteket hallgatni - nagyon ajánlom, sok újdonságot lehet tanulni -  annak ez kincs! Podcast a rádiózásról!