TOP 5+1 szuper motiváló videós aircheck

TOP 5+1 szuper motiváló videós aircheck

Az aircheck egy fontos műfaj! Ha vezető vagy visszajelzés neked és műsorvezetődnek is. Ha DJ vagy, akkor fejlődési lehetőség.
Aztán van az az aircheck, amikor nem magadat, hanem másokat hallgatsz. Sőt nézel. Szájtátva. Erről szól a mai, szerdai listánk.

yusuf-ortac-212329.jpg

1.Scott Clarke - Capital FM (Birmingham)

Egyszerre Birmingham-ben és London-ban. Nem tököl a srác. Huszonéves, de már most érződik benne akkor tűz, hogy leesik a fejed. Olyan pergő a ritmus, hogy hiperventillálsz, ha csak magában hallgatod.
Egy ehhez hasonló stílusban bármikor meghallgatnék egy Bartók Rádió által gyártott drivetime műsort.

2. Trey Morgan - Z100 (New York)

Mr.Morgan a legtermékenyebb videós aircheck gyártó. Hogy ne is említsem, meglátta azt a rést, amit a youtuberek és a rádiósok között hagytak. Beleállt. 
Nem mellékesen úgy zongorázik azon a pulton, mint Havasi Balázs a magyar csodazongorán.

3. Tim Lee -  Fox FM (Melbourne)

Ausztrália üdvöskéje nemcsak azzal teszi le a névjegyét, hogy maga a műsor olyan, mintha egy bespeedezett egér rágna át 42 tömbsajtot egyszerre, hanem azzal is, hogy a videó olyan vágási technikákat, fineszt és megoldásokat tartalmaz, ami többszörösen élvezhetővé teszi a megtekintését.

Egyébként, ha már Fox FM. Van egy másik delikvens is innen, aki igazán átélhetővé teszi ezt a videót.

4. Annaliese Lemieux-Kaplan - Kiss 95,1 (Charlotte)

Isten látja lelkem szerettem volna több nőt találni. Aztán csak Annaliese lett Charlotte-ból, aki annyira tökélyre fejlesztette a "small talk" fogalmát, hogy a TOP 40-es listát cukorborsóvá változtatta. Szeretem!

5. Ron Sedaille - 102,9 WDRC FM (Hartford)

Még amikor a 88-ban dolgoztam teljes transzban tudtuk nézni az All Request Saturday Night videóit, ahol Ron hihetetlen lelkesedéssel tolja az ipart órákon át. Példaértékű, ahogy közel a hetvenhez így ég benne a tűz. Maxi respect!
Csak tanulni lehet tőle, mindamellett, hogy zsong a fejed a sok szignáltól.

+1 Paul Dimarco - Totally 70's Network

Ha nem tudod elképzelni milyen volt a 70-es években a rádió, akkor Paul segít.
A Sirius hálózatán belül működő Totally 70's csatorna nem csak zenében, de még a gépparkban is egy komplett időutazás.
Élvezzétek!

És természetesen, ha nektek is van igaz, magyar aircheck videótok, akkor küldjétek el bátran Nekünk!Szeretnénk egy ilyen válogatást is.