Családban marad: Már a friss Friss frissíti Kisvárdát!

Családban marad: Már a friss Friss frissíti Kisvárdát!

Ha létezik frissesség(1) Kisvárdán, akkor azt a FrissFM (2) adja meg! (14 percet ültem ezen a bevezetőn. Megérte.) Mutatjuk milyen az új 42NET családtag! Ilyen: 
friss.jpg

Nagyon szeretnénk, ha a jövőben minden fontos, kisebb, vagy nagyobb történésről beszámolhatnánk, ami felétek történik. Ennek ürügyén örömmel írjuk meg, hogy a napokban indult el a 93,4 MHz-en Kisvárda és térségének egyetlen helyi rádiója.


(Legközelebb csak Nyíregyházán lehet fogni igazi, helyi műsort)
dsc_0100.JPG(A monitorok nagyon frissen menőn az egekben, a pultból meg csak keveset mutatunk, mert hamarosan érkezik egy új csoda. Arról is beszámolunk!)

Éppen ezért már nagyon várták minket a Kisvárdán élők és nagy örömünkre hamar befogadtak minket otthonaikba, üzleteikbe, autóikba

- mondta el a 42NET blognak -ezek vagyunk mi, de egy ilyen bensőséges kikacsintás nagyon jól mutat- Durucz Gabi a 10:00 - 13:00 műsorsáv vezető tulajdonosa. A stáb helyi emberekből és élő műsorból áll, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a várossal együtt pulzálásra -egy igazán friss (3) kifejezéssel élve-, Vibeolásra. Itt hallható még: Balogh Vili, Petykó Ági, Szikora Tomi és Czinege Levi is.

A friss(4) szemlélettel belevetettük magunkat a város életébe és mindent megosztunk azokkal, akik itt, vagy a környéken élnek.

Egyébként egy igazán követhető módon annyira elhivatottan teszik ezt, hogy alkalmanként nyílt napokat szerveznek a helyieknek, hogy megmutassák nekik, hogy ilyen friss (5) egy rádió.
Ezt erősíteni próbálják a tavasztól sűrűn elkövetett kitelepülésekkel is.

A délután és a fordított kívánságműsor vezére Szikora Tamás, aki tavaly az év legjobb diák rádiósának választottak meg.
dsc_0096.JPG

Mi egy amolyan ízig-vérig friss(6) szellemű rádió szeretnénk lenni, hogy Kisvárda együtt lüktessen Velünk!
Ráadásul ez nekünk is "jár", mivel nem mellékesen a XXI. századi, modern technikai berendezésnek köszönhetően új inspirációt nyerhet az ember.

A stúdiót mi -Mármint 42NET-, pattintottuk össze nekik, igazán kellemes munka volt. Megérte... :) 
A Friss FM (7) főleg frissebb (8) zenékkel operál, de a stratégiailag fontos helyeken szerepel a 80-as és 90-es évek zenéiből is bőven.
Kick-off-fal nyitják az órát és friss (9), helyi témák mellett a magas, vállalt szövegaránynak megfelelve bőven hoznak más topikokat is.
dsc_0083.JPG
A rádió szignálparkját a 42NET készítette.
A Friss FM (10) station voice-ai:
Tóth Szilvia Andrea és a most  még csak itt hallható Seszták Szabolcs.
Facebookjuk-on itt követheted őket, Kisvárdán és környékén pedig a 93,4 MHz-en.