Tovább bővül a Facebook Stories funkcióinak listája

Tovább bővül a Facebook Stories funkcióinak listája

Összegezve az elmúlt hetet érkezik az új, friss és üde közösségi média hírcsokrunk. Mindegyik "szála" segít abban, hogy jobban futtasd fel a rádiód, vagy saját magad a social platformokon.

socialmediahircsokor2.png

  • Már korábban is írtunk róla, most tovább bővül a Facebook Stories funkcióinak listája. Az egyik az Instagramról jól ismert Boomerang funkció, míg a másik a videó készítés közben Facebook Kamera használatával jelenik meg. Ez lesz az AR, azaz kiterjesztett valóság alapú rajzok elhelyezésésnek lehetősége - írja a We Are Social Media.  
  • A Follow Marketing öt olyan hibát gyűjtött össze, amit a legtöbben elkövetünk márkaépítésünk során a közösségi médiában. Az egyik ilyen, hogy nincs stratégiánk, a másik, hogy nem fordítunk figyelmet a visszajelzésekre. 
  • Készült egy nemzetközi felmérés az influencerekről és arról, hogy nagy cégek hogyan szeretnek velük dolgozni. 2016-ról 2017-re 13%-kal nőtt annak a száma, hogy mennyien szeretnek dolgozni mikro-, makro és megainfluenszerekkel. A 444.hu készített erről egy összegzőt előre jelezve, hogy egy jó darabig még meghatározók lesznek az influenszerek a marketingen belül.
  • Ebben a posztban találsz három vizuális trendet, ami mostanában felkapott lett az Instagramon. Annyit elárulunk, hogy kellhet hozzá szigszalag is...:)
  • Hamarosan megújul a Gmail. A külső megújuláson túl, lesz benne egy funkció, amivel mint a Mission:Impossible-ben önmegsemmisítő üzeneteket lehet küldeni. Ezenkívül lesz még lehetőség bizalmas levelek küldésére és integrálják a Google Calendar-t is. - wersm.com
  • A Marketing Morzsák arról ír, hogy a digitális marketingstratégia alapja a hosszútávú gondolkodás. Néhány tippet össze is szedtek arról, hogy hogyan érdemes ehhez hozzáállni, azaz mire figyelj, ha építkezésbe kezdtek a rádióddal. 

Ha van téma, amiről olvasnál írd meg nekünk kommentben, vagy csoportunkban a 42NET Rokonok Facebook csoportban!
Köszönjük!