Ma van a magyar rádiózás napja: Ünnepelj Velünk!

Ma van a magyar rádiózás napja: Ünnepelj Velünk!

1925. december 1-jén  indult meg a folyamatos magyar rádiósugárzás. Ennek örömére az első közös ügyünk bontakozik ki a RADIOSITE-tal és VELED!

unset.jpg

A RADIOSITE és a 42NETBlogon is szeretné Veled ünnepelni a hazai rádiózás hírét. Gondolj, vagy érezz bármit a jelenlegi helyzetről egy valamit látnunk kell:

A rádiózást töretlenül szeretik az emberek!

Ez olyan inspirációt kell, hogy jelentsen, amelyből nap mint nap a világot, de legalábbis a vételkörzetedet kell meghódítanod.
Még akkor is, ha nincs vételkörzeted...
Még akkor is, ha podcastet építesz...
akkor is a rádiózás szekerét tolod! 

Köszönjük Neked is!

Ma összefonódunk a RADISITE-tal, új gyermekünkkel és ezt terveztük:

  • Többek között előkészítettünk két érdekes cikket a magyar rádiózás történelméből. Az egyiket itt, a másikat a site-on olvashatod.
  • A RADIOSITE Facebook oldalán egy különleges képfolyamot indítunk, amihez bármikor csatlakozhattok. Régi, különleges képeket gyűjtünk a múltból, ahol magyar rádiósok munka közben látszanak.

Küldd el Te is a sajátodat és megköszönve megmutatjuk a többieknek!

  • A 42NETMedia Facebook oldalán előkészítettünk egy a rádiózás történetét bemutató videót. Ez lett a hét videója!
  • Emellett szeretnénk elkezdeni egy láncot. Ennek a cikknek a publikálásakor élesítünk egy új borítóképet a Facebookunkon. Arra kérünk, hogy ha Te is szereted a magyar rádiókat, a magyar rádiósokat és így egyben a magyar rádiózást, akkor csak ma, rakd ki Te is ezt a képet!
    Mutassuk meg összetartozásunkat!

Köszönjük, hogy nap mint nap élteted a magyar rádiózást!

Szép ünneplést!