A határszélről: Kiosztották a helyi tv-s díjakat

A határszélről: Kiosztották a helyi tv-s díjakat

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjazásán debreceni, szegedi és egri műsorkészítők alkotásai lettek kategóriájuk legjobbjai - számolt be erről a mediapiac.com.

frank-okay-109313.jpg

Van ugye ez a szakmai barátság, főleg, hogy megannyi rádiós került már tv-be és gazdagodik meg onnan hónapról hónapra.

A HTOE közleménye szerint a 75 helyi televíziót tömörítő szervezet hagyományos tavaszi találkozóján adott át elismeréseket.
A zsűri a Debrecen Televízió Napszemle című híradóját találta legjobbnak.
A második helyen a Csongrád TV, a harmadikon a Nyíregyházi Televízió hírműsora végzett - az utóbbit néha rádiós is vezeti, a Retro Radio és a Best FM részéről Gaál Tamás.

A tematikus magazinok között a Szeged TV Kvantum című műsora érdemelte ki a fődíjat, a második a Salgótarjáni Városi Televízió Háttér című gazdasági magazinja lett, míg a harmadik helyet a Líceum Televízió Apolló 21 című műsora szerezte meg.

A zsűri a legjobb filmnek járó díjat a házigazda TV Egernek adta a Tenni és tűrni című alkotásért, második a szegedi Telin TV lett az Ükapáink nyomában című alkotással, harmadik a Zemplén TV Ellopott évek című filmje lett.

Életműdíjat is átadtak az eseményen: 2017-ben a helyi televíziós társadalom Kovács Tibort, a Telepaks Médiacentrum ügyvezető igazgatóját tüntette ki életműdíjjal.

Én mindegyiket nézném. Mindenből a helyit szeretem. És te?Láttad már valamelyiket? Vagy részt veszel bennük?
Írj nekünk bátran!