Ő Magyarország legfiatalabb rádiósa!

Ő Magyarország legfiatalabb rádiósa!

Amikor mi rádiósok a rádióról beszélgetünk, szinte természetes, hogy szerelemittas módon, gyerekként  pletykálunk, szakmázunk, csacsogunk. Viszont szerencsések vagyunk, mert ha ezt útközben elveszítenénk és csak a morgás marad, akkor jön egy 10 éves kis srác és megtanít minket arra, hogy mi az a tisztelet, alázat és lendület.

matyi3.jpg

(Fotók forrása: Marcali Gábor)

Nekem teljesen mindegy csak a rádióban dolgozzak!

 - ezt mondta DJ Matyi ma reggel a Győr+ Rádióban, amikor beszélt arról is, hogy Szünet Rádió c. csatornáján folyamatosan tanulja, gyakorolja és éli a rádiózást. Ez a fajta lelkesedés volt az, ami a stúdióban lévő két tapasztalt rádióst is hallhatóan megragadta.
Orosz Sanyi, a Győr+ Reggel műsorvezetőjének kérdésére Matyi 
kijelentette:

Felnőtt koromra mindenféleképpen rádiós műsorvezető szeretnék lenni!

matyi2.jpg

A programban vendégeskedett bölcs vezérünk PiDRó is, aki nem üres kézzel érkezett.

Matyi karrierjének támogatására egy komplett rádiós csomagot kapott a 42NETMedia-tól:

  • Egy komplett workstation-t: HP z240 42NET WS-t.
  • Egy teljes 42NET adásvezérlő csomagot
  • Egy telepített Stereo Tool-t
  • 42NETTel programot, saját telefonszámmal és havi 15.000 forintos kerettel
  • Ezeken kívül pedig egy lehetőséget: Mint hivatalos műsorszóró bekerül a 42NET Air Player alkalmazásába, ezzel 350.000 hazai háztartás Samsung televízióján lesz rajta a Szünet Rádió és ezáltal válik hallható a világ 194 országban az előre telepített alkalmazásban.

matyi9.jpg

A beszélgetésben részt vett Matyi anyukája, Veronika, aki elmondta, hogy mindenben támogatják az ifjú tehetséget, mert szeretnék, hogy a gyermek boldog legyen. Matyinak ugyanis ez az élete.
Hatalmas respect!

Matyi egyébként saját support-ot is kap: a 42NET mérnökei telepítik majd - még nem tudnak róla :) - az új rendszert Matyi stúdiójában, amiről terveink szerint beszámolunk itt a 42NET Blogon. 
A kolléga szereplését itt tudjátok meghallgatni:


matyi11.jpg