A BBC szerint ezt a 6 dalt akarod majd újrahallgatni idén Ibizán

A BBC szerint ezt a 6 dalt akarod majd újrahallgatni idén Ibizán

Minden évben jelentős promóciót húz fel a BBC Radio 1 arra, hogy ők legyenek Ibiza hivatalos rádiója. Ez ebben az évben is sikerült, aminek örömére összeállítottak egy hatos listát azokból a dalokból, amelyek ikonikusakká nőtték ki magukat.
Jól jöhet inspirálódásnak egy-egy sávba!

(Forrás: bbc.co.uk/radio1)

1. Orbital: Halcyon + On + On

Arra nem voltam felkészülve, hogy ez a lista ilyen gyöngyszemeket is tartogat, de végül csupa csudálatosság jött elő. Mint ez.
Ez az elszállós, eposzi hosszúságú Orbital klasszikus 1991-ből származik. Igen 1991-ből. Akkor is volt ilyen jellegű produceri munka. És ezt a dalt képzeld el topogve Ibizán, miközben lemegy a nap.

2. Fatboy Slim: Right here, Right now

Ahogy ebben a klipben is megjelenik az evolúció, az itt látható listában is nyomon követhetjük. Állítólag Fatboy Slim nélkül a nyár nem is nyár Ibizán, főleg nem egy ilyen alapdarab nélkül, mint az 1999-es Right here, right now.

3. Mark Knight & Funkagenda: Man With The Red Face

Mit érne egy ilyen lista szaxofon nélkül? Semmit. Így a francia DJ és producer Laurent Garnier örökérvényűjének remixe felkívánkozott erre a listára. 
Ahogy a BBC írja:

Ez az egyik leginkább felemelő, gyönyörű lassú égési sérülés, amit valaha is hallani fogsz.

4. Frankie Knuckles feat. Jamie Principle: Your love

Ha ez a track ember lenne, akkor 30 éves lenne és valószínűleg Ibiza felé tartana, hogy megünnepelje a születésnapját.

1987 Hölgyeim és Uraim! 1-9-8-7!!!

5. Tensnake: Coma Cat

 A német producer szinte egynyári tündöklése tökéletes egy medence mellé. Férfiak ne nézzék meg munkahelyen a klipet.Köszönöm! Én szóltam!

6. Eric Prydz: Pjanoo

Ez az abszolút kihagyhatatlan dal. Úgy beszél a svéd DJ és producer daláról a Radio 1, mint a kedvencéről. A High Contrast remixe pedig egyenesen lélekszaggató

Mindent a BBC Radio 1 sem tudhat, így nyugodtan szólj, ha szerinted kimaradt valami. Aztán hangerőt fel!!!