Ez igen! Nagyon csúnyán megkínozzák a reggeli műsorvezetőket a 88-ban

Ez igen! Nagyon csúnyán megkínozzák a reggeli műsorvezetőket a 88-ban

Nagyszabású kitelepülésre készül holnap reggel a Rádió 88. Az egyik műsorvezetőjüket 30 méter magasban pörgetik meg.
gedzo.jpg(forrás:www.radio88.hu)

Szegeden 3 napos majális veszi kezdetét szombaton, aminek bevezetéseként a legutóbbi mérésben szuperül teljesítő 88 egy rendhagyó reggellel készül.

A banzájra felépített színpadon, - amin többek között később fellép Gáspár Laci és Takács Miklós Nikolas is -kitelepül a Caffé 88 Lauscher Zolival és Gedzoval 5:55 és 9:55 között.

Ennek jelentős eseményeként a műsor egyik szereplőjét Gedzot, 30 méter magasban kapcsolják, miközben a kezére rögzített mikrofonon tudósít egy a városban először látható óriási vurstlis szerkezet tesztüzeméről. Pörgetik, forgatják, ő beszél és élőben közvetítik a facebook oldalukon. Reméljük nem eszik előtte a saját szenyájából. 
Nem fizetett ezért a reklámért.Még.

Annál is inkább érdekesebb lesz ez, mert előző nap a Szegedi Egyetemi Napokon Halott Pénz koncert en veszek részt. Ezek után nem tudom, hogyan reagál majd a szervezetem erre a megterhelésre.

- mondta el a 42NET Blognak Gedzo.

radio88_2008_logo.png

A Turbo "akármicsodán" túli kínzáson motorosokat és kutyásokat is vendégül látnak az újszegedi Erzsébet Ligetben, ahol a rádió az általunk is nagyon szeretett és javallott Telos csodával települ ki.

Ennek egyik előnye, hogy kikerülve a különböző tűzfalakat szinte közvetlen "hidat" épít ki a stúdió és a külső helyszín között, így a legkisebb rizikóval számolva tud, a tökéleteshez közeli adásminőséget adni.
Ilyennel még nem sok hazai rádió próbálkozott a 88-nak viszont rövid időn belül ez a második ilyen magasszintű technikával kiépített kitelepülése.
Az egy laptopnyi "bábszínháznál" beszédesebb...

Ha a Te rádiódban is összeraktok valami ütős promóciót szóljatok bátran róla, mert szívesen megírnánk.
Tegyétek ezt meg mondjuk Facebookunkon!
Köszönjük!