TOP 5 hazai női station voice - BOLDOG NŐNAPOT!

TOP 5 hazai női station voice - BOLDOG NŐNAPOT!

"Egy nő haja szála többet ér, Mint száz pár szarvasmarha." - mondta James Howell és habár egyféleképpen igaz, de a mérőszámokkal nem értünk egyet. Mindenesetre tudjuk, hogy minden nő csodálatos, és mi férfiak soha nem fogjuk ezt majd fel. Isten áldja ma -is- a nőket és nem kímélve a rádiós nőket!

Váltás: Íme, nem sorrendben a TOP 5 hazai női station voice.

chest.jpg

 

A női műsorvezető kincs és igazán jó belőlük ritka, akár a fehér holló. Ezt, ha nem tudtuk eddig, akkor mostantól becsüljük meg duplán a kolleginát. Nyilván minden más női kolléga kincs őket is egy-egy vitrinbe tessék tartani a szívünkben.

Ma 5 olyan station voice-szal ismerkedünk meg, akikkel lehet Te is dolgoztál együtt.

1. Tóth Szilvi

szenilla.jpgNagyon szeretnénk "Szenillával" kezdeni a sort, mert egyrészt ő a 42NET hivatalos hangja - ha hívsz , a 42NET-nél ő "veszi fel" a telefonokat, még ha csak virtuálisan is -, másrészt rendkívül profi. Két kezem négy lábam is kevés volna, hogy megszámoljam az elmúlt fél évben hány sorozatban hallottam a hangját. Nem tudsz olyan instrukciót adni neki, amit ne hozna száz százalékosan. Igazi szinkron színész fajta. Bármilyen szerepben képes helyt állni. Nem akar tucattermék lenni, nem törekszik arra, hogy mindenki, mindenhol az ő hangját hallja. Sokkal fontosabb számára az, hogy ahova a hangját, ezzel a nevét adja, ott olyan minőséget és rendelkezésre állást tudjon nyújtani, amilyet fodított esetben ő is szeretne kapni. 

Ha Szilvit megkérdezed, hogy szeretne-e még több rádiót vállalni, akkor ő biztos azon gondolkozik el először, hogy meg tudja-e teljes odaadással csinálni. Ő ilyen!

2. Erdélyi Mariann

Mariann azon túl, hogy most a nyíregyházi Sunshine és a kecskeméti Gong hangja még azért jó néhány helyen feltűnik. Itt egy kicsit műsort vezet, ott reklám hang.

Itt pedig egy másik nagyszerű rádióssal gyerekeket tesz még vidámabbá.

Ugrálnék ezen a bulin! :)

3. Solecki Janka

Janka annyira menő szinkronhang, hogy arra szavak sincsenek. 

Emellett színészkedik és rengeteg reklámban hallani. 

C'mon Janka! Let's hear your voice! 

4. Pikali Gerda

Gerda a MusicFM hangja. Pont. 

Kell róla bármit is mondani?

Ugye, hogy nem.

5. Nemes Takách Kata

Ő lehet már nem akítv, de amíg a Petőfi hangja volt, tündöklés volt ez mindannyiunknak.

Reklámokban és szinkronban továbbra is, de a Momentán Társulat előadásaiban is folyamatosan láthatjuk.

Mi pedig szeretjük az improvizációt.

 

+1. Kis Kata, a rekorder

Ő talán ma a legtöbbet foglalkoztatott műsorvezető, reklámhang és station voice.
Egyben biztos, de külön is igaz lehet, hallhatod aztán szinte bárhol a hangját.
- még számoljuk vele, hogy összesen mennyi az annyi - 

Kata emellett színészkedik is, és a karácsonyról olyan szépen senki nem beszél kalendárium kinyitás közben, mint ő.

 

Természetesen egy ilyen lista jócskán hiányos, és nagy örömünkre szolgálna, ha kiegészítenétek. Emellett pedig csókoljuk, mi rádiós fiúk, a rádiós nőket legyenek hangjukkal, szerkesztési kvalitásaikkal, vagy csak szimplán nőiességükkel az életünk fontos szereplői.

A végére pedig egy nagyon értelmes összefoglaló, hogy habár nálunk, rádiókban vannak nők, de vajon miért lehetnek kevesen: