Családban marad: Egész napos mosoly a Smile-nál a fejlődés láttán

Családban marad: Egész napos mosoly a Smile-nál a fejlődés láttán

Új rovatunk indul. Meglátogatjuk a 42NET család egyes tagjait. 
Most Kiskunfélegyházán járunk, ahol először sírt fel Marvin. Ő lassan de biztosan fejlődik. 
Ki az a Marvin? Arról majd nemsokára bővebben, de nézzük mi változott még a Smile-nál!
kiskunfelegyhaza.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel a stúdió fotóval leptek meg minket a Rádió Smile részéről.
A képen több látható és nem látható ínyencséget is elrejtettek, de mielőtt belevetnétek magatokat a pixelekbe Csőszi Viktor a rádió tulajdonosa körbevezet titeket is az újdonságokban: 

Az I-es stúdióból elköszönnek a Symetrix 628-as mikrofon procik, amik tökéletesen működnek, de darabszámban kevésnek bizonyult, így ezekből az egyik a II-es stúdióban kap helyet, a másik pedig bekerül a tárgyalóba, ahol szükség esetén még egy rögzítési lehetőség nyílik a kollégáknak. Az I-es stúdióba pedig egy Symetrix Jupiter 4 költözött, amely mind a négy mikrofont meg tudja hajtani. Jelenleg a személyre szóló beállítások történnek.

 

Aztán, ha ez nem lenne elég, akkor pluszban megvalosul a FaderStart is a S1-es aonifex és a 42NET kozott!
Ja, és még mielőtt: a Sonifex pult annyira már nem új, 2015-ben került beszerelésre. Viszont szeretik...nagyon!
Most például okosodott:
annyi az érdekessége, hogy a zenei utak, a két kijátszás, vagyis az on air és a SIP/Skype/Viber/SMS gép hangja toslink optikán megy, a PGM kijárat pedig s/pdif.
- Azon kedves olvasóinknak, akik lázasan gugliznak üzenem: Nem vagytok egyedül! - 

A Smile egyébkén 2008 novembere óta létezik, Kiskunfélegyháza közösségi rádiója. 2016 nyarán pályázták újra a frekvenciájukat, amelyet pontosan a 8. születésnapukon nyertek el újra, 2019 év végéig.
Csőszi viktor elmondta: A célcsoport 2015-ig a 15-35-ös fiatal korosztály volt, amelyet "eltoltunk" a 18-49-re. Mivel iskolaváros vagyunk, a célcsoport 4-5 évente elkezdett lecserélődni, a mostani fiatalok pedig már kevésbé fogékonyak a rádiózásra, viszont az érettebb korosztály szívesen hallgatja.
Biztos Viktor is olvassa a blogot.
A tulajdonos hozzátette, hogy mivel nem megyeszékhelyen rádióznak, ezért itt hivatalos mérés nincs, így csak a visszajelzésekre tudunk támaszkodni.
Ez egy jó visszajelzés!

A Smile is csinálja, amit kell egy helyi rádiónak:

Sávos műsortükör. Hétfőtől szombatig napi két helyi hírösszefoglalónk van. Jelen vagyunk a helyi közéletben és a kulturális rendezvényeken. Rendszeresen kitelepülünk pl. a Parkerdőbe a Majálison, és nyáron a parkfürdőbe is. A rádiót pedig évente egyszer bárki látogathatja a múzeumok éjszakája rendezvénysorozat keretében.

- mondta el Csőszi. 

És közben Marvin virul a háttérben és hamarosan már beszélni is fog. Elsőként Nekünk...itt!