Egy éves lett a 42NETBlog! - Így tervezzük ezt az évet

Egy éves lett a 42NETBlog! - Így tervezzük ezt az évet

Ma már összegeztük, hogy milyen évet zártunk a mai szülinapunkon, de mivel év eleje is van, és az évfordulónk kapcsán is adja magát a helyzet, így egy kicsit előre is szeretnénk nézni... 
..bele 2018-ba!

2018.png

Először is gyorsan előrebocsátanánk, hogy nem ígérgetni és fogadkozni szeretnénk, inkább tervezgetni. 
Ilyen terveink vannak, aztán majd leginkább a jó Istenre és a szorgalmunkra kell számítani, hogy mit tudunk megvalósítani belőle.

Ja, és még valami.
Tavaly, ugye kaptunk egy testvért a RADIOSITE "személyében", akivel mint a borsó meg a héja vagyunk együtt...és ezt a szimbiózist csak szorosabbá szeretnénk tenni 2018-ban.
Sok tervünk tehát egyben értendő...

  • Elsőként:
    A zenei összegzésünk után egy másik nagyobb volumenű felmérést is szeretnénk készíteni. Egy kutatást tervezünk arról, hogy miről szeretnétek olvasni egy rádiós blogon, és -site-on. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a saját fejünk után menjünk, amikor kitaláljuk, hogy miről írnánk Nektek.
  • Ennek elősegítésére és az információáramlás biztosítása miatt egyenként elkezdtük felvenni Veletek a kapcsolatot. Valakivel már sikerült, valakivel már beszéltünk ugyan, de még a levelünk várat magára, főleg azért, mert egyszerre szeretnénk kiküldeni a "tájákoztatót". Az biztos, hogy mindenkivel szeretnénk beszélni. Mindez abban segít, hogy ne csak egymásról tudjunk, hanem kifelé is mutassuk, hogy a szakma él és mozog. 
  • Talán látszik, de mostanában több, jobb saját vizuális tartalmat szeretnénk párosítani a bejegyzések mellé. Ez vonatkoztatható a cikkek illusztrációjára és/valamint egyre több mozgóképes, de főleg élő videós tartalomra.
  • Hétről hétre azt látjuk, hogy az egyik legnépszerűbb tartalom a Staféta rovatunk. Érthető is, mi is szeretünk veletek, rólatok beszélni, így nagyon szeretnénk még több interjút készíteni, akár a sablon kérdésektől eltérve is.
  • Ugyanígy, ehhez kapcsolódva régi hiányosságunkat pótolnánk be 2018-ban. Ideje a "híreseknek" is megadni a nekik kijáró tiszteletet. Ezért elindítjuk a Staféta egyfajta, átdolgozott spin-offját.
  • Korábban egy Facebook posztban kerestünk igazi, új generációs húsz év körüli rádiósokat. Akkor nagyon sokan jelentkeztetek e-mailben. Akkor abban maradtunk, hogy elérhetőségeiteket elmentettük, de a jövőben szeretnénk bővebben foglalkozni veletek. Ennek 2018-ban lesz itt az ideje!
  • Ha már emlegettük a közösségi médiát, akkor ideje lesz másként, máshogy, átalakulva gondolni Instagramos jelenlétünkre. A mostani formánkat itt és így találjátok!
  • 2018 legnagyobb két nagy terve még jelenleg tojásában fejlődik, de már melengetjük. Elsőként szeretnénk olyat csinálni, amiről már régóta írunk. Ideje, hogy elinduljon az első hazai rádiózással, rádiókkal és podcastekkel foglalkozó podcast. 
  • Másik nagy vágyunk, hogy családi látogatásokat szervezve felkeressünk Titeket. Szeretnénk megmutatni hogyan és hol dolgoztok, mi inspirál Titeket nap mint nap és azt, hogy a rádió mögött milyen csinos/jóképű emberek vannak. :)

Azt hiszem tervből ennyi elég is.
Igyekszünk megvalósítani őket, de az biztos, hogy ehhez elsősorban színvonalat és rendszerességet szeretnénk párosítani.
Aztán jöhet a mennyiség is.

Viszont az biztos, hogy ez főleg - úgy, ahogy eddig - csak Veletek együtt fog menni. Ha ugyanúgy tudunk Rátok számítani, ha infó, vagy "anyag" kell.
Szóval köszönjük, hogy olvastok minket!

:)