42NET Börze: Még szerencse, hogy rádiósok vagyunk és értünk mindenhez...is

42NET Börze: Még szerencse, hogy rádiósok vagyunk és értünk mindenhez...is

Friss lehetőség lista rádiósoknak, hogy még több pénzt keressenek a rádiózás mellett.

ben-white-197668.jpg

  • Magyarország egyik vezető médiavállalata munkatársat keres "Tartalom kurátor/online szerkesztő" pozícióra. A noizz.hu az. Aztán, ha jelentkeznél: küldd el az önéletrajzod - fizetési igény megjelölésével - a martin.szokol@noizz.hu e-mail címre, valamint írj egy néhány mondatos bemutatkozást arról, hogy miért téged válasszanak. Különös tekintettel az előnyt jelentő kondíciókra - ezt így írták. Aztán ugyanez pepitába:
  • Magyarország egyik vezető médiavállalata munkatársat keres "Taktikai Social Editor" pozícióra. Leveleket ugyanide illik küldeni, mint az előzőnél.
  • PR Marketing és sajtós munkatársat keres a Körúti Színház. korutiszinhaz@gmail.com - az e-mailhez csatolj fényképes önéletrajzot, és egy motivációs levelet, amelyben leírhatsz pár ötletet, melyeket szívesen megvalósítanál a munka során.
  • Ez a hirdetés valószínűleg 1992-ből maradt meg:
    A Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. szerkesztő-újságírót keres teljes munkaidőben. Jelentkezni lehet: postai úton, vagy személyesen az intézmény titkárságán.
    Levélcím: Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. 5400 Mezőtúr, Szabadság tér 17.
    Biztos még nincs meg a jelentkező!Ááá, dehogy!
  • A Zoom.hu hírportál elég vagányul keresi gyakornokait.Állások a médiában - Reklám-televízió-PR-újságírás-filmgyártás-művészet fényképe.
  • Online marketingest keres a Budapest Party Service cégcsoport

Természetesen továbbra is várjuk kereséseteket, vagy vágyaitokat, ha éppen ti keresnétek. 
Ha pedig eladó cuccotok, motyótok lenne az is jöhet, mert szívesen segítünk elpasszolni...persze rádiózás témakörén belül.

blog@42netmedia.com