Vasárnapi hírcsokor krumplis-tejfölös lángoshoz

Vasárnapi hírcsokor krumplis-tejfölös lángoshoz

Természetesen reszelt sajttal és egy kis fokhagymával!

langos.jpeg

(Kép forrása: Szilágyi Balázs)

  • A BBC Radio 3 - ami az angol Bartók Rádiónak felel meg leginkább - indított egy podcast sorozatot kifejezetten fiataloknak. Nagyon fiataloknak. Olyan Snapschates fiataloknak. Azt mondta a vezérük, hogy olyanokat próbálnak meg "becserkészni", akiket önmaguktól nem érdekelne a komolyzene.
    Látják és tudják, hogy kiörögedik a hallgatóságuk, ezért nagyon koncentrálnak a jövőre is. Szeptemberben indul a buli. 
  • Az Egyesült Államokban mostanában a politika úgy sündörög a rádiók körül, hogy a Fair Play Fair Pay törvény örvén megy a huzavona. A lényege, hogy az Egyesült Államok nem tart fenn állami szervet a művészek kifizetésére, ezt máshogy oldják meg. Most azon vitáznak, hogy a rádiók milyen mértékben fizessenek a lejátszott dalokért.
  • Ajit Pai az FCC - Szövetségi Kommunikációs Bizottság - új feje egy rendezvényen kijelentette, hogy számára a rádió lesz az első. Kedves! Majd hozzátette: Az AM ügye pedig személyes prioritást élvez. WTF???
    Mielőtt temetnénk az eszét tegyük hozzá, hogy ez egy gesztus volt részéről azok felé, akik kevésbé hajlandóak FM-re térni az Egyesült Államokban. Nekik próbálják csökkenteni a költségeiket.
  • James Cridland, mindannyiunk kedvenc rádió futurulógusa Kínában járt és leesett az álla, hogy hol tartanak a rádiózásban. Az egyik legérdekesebb észrevétele, hogy nagyon sok, profin angolt beszélő szuper designolt kereskedelmi rádió van. Részletek itt!
  • Rick Barry - ő az USA-ban kosárlabda kapcsán olyan, mint nekünk Zombori Sanyi bácsi foci kapcsán - még az NBA nagydöntő egyik meccsének rádiós elemzése közben saját maga harapta ketté az idegeit és elküldte a búsba az egyik rádióst.Vicces!
  • Katy Perry egy maratoni 96 órás live közvetítés közben elárulta, hogy a DJ és producer és rádiós Diplo volt az életében a legrosszabb szerető. Fontos!
  • Budapesten újabb rádió jön majd!